söndag 21 september 2014

Härlig avslutning

Avslutning på dagen.

Efter att ha spelat match och ätit middag var det dags att börja runda av dagen. En lång och härlig dusch var verkligen vad som behövdes. Sen måste man ta hand om kroppen, smörja in den så den håller sig frisk och kry. La mig på spikmattan också eftersom det ökar blodcirkulationen och kan lindra smärta. (Har väldigt ont i vänstra sidan av ryggen och även vänster skuldra, undrar om det kan ha något med min axel att gör...) Så det gjorde jag och det var så himla avslappnande och skönt.
Har ni testat spikmatta?? vad tycker ni?? är det skönt eller gör det bara ont och är obekvämt?? Själv tycker jag det är så skönt och jag har somnat flera gånger på den.Och nu säger jag god natt för jag är supertrött och anstränger mig hårt för att hålla ögonen öppna, trots att klockan inte är mycket. Men ibland måste inte klockan vara mycket för att man ska vara trött. Det räcker gott och väl med en dag fylld av saker. Kram kram och sov så gott så hörs vi imon.

1 kommentar:

  1. Jag tycker att spikmattan är skön. Jag somnar också på den. Den gör min kropp varm, känner hur det strömmar runt i kroppen.
    Jag tror att du skulle gilla akupunktur.
    Smörja in mig är jag dålig på att göra. Hm...ska bättra mig.
    Kram

    SvaraRadera