onsdag 20 augusti 2014

Första dagen


Nu är första dagen i skolan avklarad eller den var slut för några timmar sen. Hade bara upprop idag och sen slutade vi så det var en väldigt kort dag. 
Men idag började det med att alla ettor som skulle börja samlades i typ en aula/ cafeteria och sen presenterade sig alla lärare. Efter det gick vi till våra respektive klasser och fick träffa de mentorer och lärare vi skulle ha. Vi hade ett snabbt upprop och fick en massa information. Vi fick även nyckel till skolan. Matkort. och det roligaste var nog att vi fick våra sminkborstar. Elva olika sminkborstar från make up store och en väska till det. Super kul.

Tjejerna som ska gå i min klass verkar snälla och trevlig, inte för att jag har pratat med någon typ men det känns som en bra klass. Det ska bli roligt att få lära känna dem mer imorgon när vi ska ha en klassdag/ lära-känna-dag. 

Men det var vad vi gjorde i skolan idag, efter det gick jag och Emelie en snabbis i stan. Vi pratade mest och kollade vilka restauranger vi kunde äta på med vårat matkort. Men det är inte aktiverat fören på måndag. Vi kan bland annat gå till subway och paprika. Men idag fick de bli donken, hehe.

Men har haft en super rolig dag och är väldigt taggad inför imon. För då kommer vi nog att prata mer och få lära känna varandra. Men nu ska jag ta och äta lite. 

//Cornelia

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar